Möödunud aasta rõõmsamad hetked

posted in: Uudised | 0

Möödunud aasta rõõmsamad hetked (juhuslikus järjekorras ja nimetatud nimed on muutmata kujul)

 

💙 Meie väga lahedad väljasõidud ja ühised peod. Hooajalõpupeo pidasime Hispaania stiilis Villalaos, käisime Treskis Coop Eesti suvemängudel, Hiiumaa Köök ja Pagar korraldas Pauka puhkemajas Pagarite mängud ja koos kaupluse juhatajatega külastasime kevadel Hiiumaa ettevõtteid.

 

💙 2023 aasta sügisest on meil Coop Hiiumaa stipendiaat Kaisa ja nii tore, et Kaisa tuleb juba veebruaris Hiiu Konsumisse oma esimesele praktikale.

 

💙 Kõik need Hiiumaa Köök ja Pagar laadad, messid, pop-up müügipäevad. 2023 aastal oli kokku 25 välimüüki. Aitäh Pille ja kõik abilised ahju ees ja leti taga!

 

💙 Õunapuude õitsemise ajal külastas Hiiumaa Köök ja Pagar tootmist Eesti Vabariigi president. See oli südamlik kohtumine. Presidendi Hiiumaa visiidi teise päeva õhtul kohtusime presidendiga juhuse tahtel veelkord Kärdla kirikus, kus saime oma tööle parima komplimendi: „Teid armastatakse saarel ikka väga palju, kogu visiidi käigus pakuti kõikjal Hiiumaa Köök ja Pagar tooteid“.

 

💙 Ostes Coopist toetad omasid! Kõik need TV reklaamid, majaplakatid ja 2024 Coop Eesti kalendri kaanepildid. Meil on nüüd oma meediastaar Indrek, kellele sai hooajalõpupeol üleantud „Aasta tegija 2023“ Coop Hiiumaa rändkarikas.

 

💙 Meediastaar on ka Käina Coop Konsum/Ehituskeskus. Just Käina pood on Coop Eesti jõulureklaami „peategelane“. Imeline valik! Imeilusad on ka Tormi poe ees ehitud Kärdla kaunimad kased ja kuuseke Pagarite Pargis. Selle aasta Coop Hiiumaa jõulukaardi aga valisime Nurstest. Aitäh Piret tuisuhommiku jäädvustuse eest!

 

💙 Südames on soe tunne, kui Hiiumaa majandusfoorumilt praamile kiirustav ärimees lausub: „ Pean veel Tormi poest läbi jõudma, sest ilma Hiiumaa leivata saarelt ära sõita ei saa!“ Aitäh Tormi poe ning Hiiumaa Köök ja Pagar tüdrukud ja poisid, et ahjusoojad leivad saiad ja pirukad on võitnud paljude hiidlaste ja Hiiumaa sõprade südamed. Suve hakul sai ka Käina Konsumi Hiiumaa Köök ja Pagar toodetele eriväljapanekulauad ja müügitulemused näitavad, kui hästi need on klientide poolt vastu võetud. Aitäh Ruta – just see on Coop Hiiumaa silmapaistev tegu 2023 aastal!

 

💙 Coop on kohalik! Siiras rõõm, et otsustasime avada Hiiu Konsumi rekonstrueerimise ajaks Keskväljaku poekese. Aitäh Kai, Heli ja Silvi ning abijõud Alina ja Kata!

 

💙 Maailma parimad – meie inimesed. Hiidlasele omaselt ikka nali näos ja väike vimpka tagataskus. Hoiame kokku ja õnnelikku uut aastat meile kõigile!

 

💙 Kui “Postimees” pimetestis erinevate tootjate piparkoogitaignaid, siis IV koha saavutas Hiiumaa Köök ja Pagar piparkoogitainas võiga. Oleme nii uhked ja rõõmsad!

 

💙 Ja suurim rõõm. Aastal lõpu seisuga on Hiiumaa Tarbijate Ühistul 1187 liiget ehk klientomanikku. 2023 aastal liitus 95 uut liiget! 2023 aastal on Coop Hiiumaa oma liikmetele arvestanud lisaostuboonust üle 30 tuhande euro ja Hiiumaa Kaubamaja liikmete sooduskaardiga tehtud ostudelt soodustusi üle 25 tuhande euro. Hiiumaa Kaubamaja sooduskaart kehtib kuni 10.veebruarini 2024.a. Aitäh usalduse eest, head Ühistu liikmed! Astu Sinagi Ühistu liikmeks https://hiiumaa.coop.ee/?page_id=1152

 

Aitäh usalduse eest, kallid hiidlased! Soovin, et meil kõigil oleks aega märgata rõõmsaid ja ilusaid hetki iga päev. Ilusat vana aasta lõppu ja õnnelikku uut aastat! 💙💥

 

Coop on kohalik, ühendab inimesi, edendab elu ja annab omadele tagasi!