Anne ja Sirje 45. tööjuubel

posted in: Uudised | 0

Anne Kiivramees ja Sirje Niit tähistavad 45. tööjuubelit, hurrraa!

Vasakul Sirje, paremal Anne

 

Coop Hiiumaa tänab pühendumuse ja panuse eest ettevõtte arengusse!

 

Lisaks koostöötamisele, on Anne ja Sirje ka väga head sõbrannad. Sirje meenutab: ,,Kolisin Keilast Hiiumaale ja mäletan, kui minu vend mulle ütles: ,,Astu ettevaatlikult praami pealt maha, saar kõigub”. Kolisimegi Putkastesse. Seal olid kohe külalapsed ümber ja hakkasid mind Hiiu keelega tögama. Kui tegime remonti, olin akna peal, siis üks külapoiss hüüdis ,,Kuule su laup oma määrdunud!”. Mina hakkasin lõuga hööruma, selle peale õeldi: ,,See on koon, see pole laup,” ja siis ma pole julgenud ühtegi sõna õelda, kuigi ema on Hiiumaalt pärit. Annega tutvusin Käina Koolis, olime naabrid ja hakkasimegi oma küla lastega väljas käima.”

 

Koos mindi ka kaubanduskooli. Anne: ,,Mina kutsusingi Sirje ETKVL Kaubanduskooli, sest koos on ikka julgem minna.” Sirje aga meenutas: ,,Eks me olime Annega kogu aeg ninapidi koos, elasime samas toas, käisime koos Hiiumaal, võtsime igasugustest võistlustest osa.”

 

Anne töökäik: ,,45 aastat tagasi tulin tööle Hiiu Konsumisse. Siis läksin ma 1981. aastal Tiigi kauplusesse. Edasi töötasin lihakarnis. Ja siis töötasin Käina sööklas puhvetipidajana, aga poe töö meeldis mulle siiski rohkem ja sain endale Käina Konsumis töökoha. Käinas töötasin aga 2003. aasta jaanuarini kuni Hiiu Konsumi juhataja Alina kutsus mind Hiiu Konsumisse. Tänaseks olen Hiiu Konsumis töötanud 20 aastat ja olen rahul. Kollektiiv on mõnus ja tore.”

Juhataja Kaja Annet õnnitlemas

 

Sirje töökäik: ,,45 aastat tagasi läksin tööle Hiiu Konsumisse, mõne aasta pärast Kaubamajja ja sealt edasi Annus Vello võttis mind Tormi poodi. Hiljem olin ka ise Tormi poe juhataja. Mõned aastad töötasin ka Rändpoe bussil. Aga kui hakati ehitama uut Tormi Kaubakeskust, siis tulin siia asejuhatajaks ja olen tänaseks 15 aastat siin töötanud ehk sama kaua kui kauplus vana. Meie kollektiivis on kõik väga vastutulelikud, abivalmid, rõõmsad ja alati tulen positiivsete mõtetega tööle. “

,,Poes juhtub ikka toredaid lugusid ka, näiteks mäletan ühte seika kui tõstsin korvi mugulsibulaid ja üks memm palus, et ärge praegu pange, ma võin vastu näppe saada. Tekkis mõte, et ei tea, kas ma laon telliskive.”

,,Ükskord jälle jõudis klient kassasse heeringas näpuvahel. Ta oli heeringapakendi avanud ja sealt omale ühe heeringa valinud.”

Juhataja Kaja Sirjet õnnitlemas

 

Coop on kohalik, ühendab inimesi, edendab elu ja annab omadele tagasi!