Käinas avati Eesti parim kardirada!

posted in: Uudised | 0
Eile avati kauaoodatud uus Käina kardirada 🏁
«Eesmärgiks oli luua Eesti parim kardirada, mis suudab pakkuda nii sportlastele kui külastajatele suurepärase kasutus- ja elamuskogemuse,” ütles raja haldaja ning arhitekt Heikki Hõbemägi pressiteate vahendusel. «Kompleksi valmimisel on olnud kriitilise tähtsusega Hiiumaa valla, Hiiumaa Tarbijate Ühistu ning kohaliku kogukonna suur toetus.»
Coop Hiiumaal on suur rõõm, et saarel on nüüd taoline moodne ja tipptasemel kardirada, mida saavad kasutada nii kohalikud huvilised kui ka turistid. Kes teab, äkki sirgub Hiiumaalt veel mitu tulevast kardiässa! 🏎️
Kiireid kurve, kerget gaasi ja mitu naela kummi kõikidele kardisõpradele! Viime elu edasi Hiiumaal 💙
Loe rohkem siit: https://sport.postimees.ee/7560317/eestis-avati-viimaks-uus-kardirada-mis-vastab-fia-standarditele?fbclid=IwAR0qKpvvCHf9HcA9D5pxPTu982X8YsSm1oGAIvPsDghwpGYt4x4nu5Tkn2I
Foto: Eesti Kardiliit