Saage tuttavaks – Coop Hiiumaa kontoritiim!

posted in: Uudised | 0

Seoses Coop Hiiumaa 115 juubeliga tutvustame teile inimesi meie kontoris, kes seisavad ettevõtte sujuva ja eduka toimimise taga.

 

Kaja – juhataja

Kaja on Coop Hiiumaa hing – alati õiglane, arvestav ja täpne. Lisaks oma perfektsionismile on Kaja ülimalt inimlik ja vastutulelik. Tänu tema soovile alati asjadest maksimum võtta on Hiiumaa Tarbijate Ühistu ja Hiiumaa Köök ja Pagar areng olnud nende seitsme aastaga, mil Kaja neid ettevõtteid juhtinud on, imetlusväärselt hüppeline. Nagu Kaja ka ise on öelnud, istudes ei juhtu mitte midagi ja üksi ei tee midagi ära – koostöö on see võlur, mis asjad liikuma paneb. Tõesti, Kaja on pidevalt liikumises nii oma ideede kui ka tegemistega – uued mõtted oleks tal kuskil nagu koguaeg ja igaks juhuks varus olemas. Juht suure tähega, kes on kogu hingega tööle pühendunud.

Kaja südikust ja ambitsioone tõestavad ka 2019. aasta presidendi teenetemärk, aasta tegija tiitel Hiiu Lehe poolt ja 2020 aastal Hiiumaa maakonna teenetmärk. Tema inimlikkust ja sooja suhtumist töötajatesse tõestab selgelt aga see, et ta on suutnud hoida püsivat kollektiivi enda ümber kõik need aastad.

Oma tihedas graafikus leiab ta aega osaleda koolitustel ja ühisüritustel. Näiteks osales Kaja hiljuti kahepäevasel külalislahkuse koolitusel ning pärast edastas ettevõtte sisesel koosolekul nippe ja tähelepanekuid, endal silmad säramas uutest teadmistest. Ka on meie särav juht väga aktiivne Hiiumaa elu edendaja, ulatades abikäe MTÜ Hiiumaine toit edendamisel ning Hiiumaa saatkonna avamisele Tallinna Telliskivi Loomelinnakus. Kaja on valitud Hiiumaa saadikuks.
Vabal ajal on Kaja kaaslasteks hea raamat või film ja pere ning sõbrad. Sportimine on tänaseks asendunud lihtsalt liikumisega: jalutamine, matkamine, rattasõit. Möödunud aasta sügisel hakkas Kaja Hiiumaa korvpallinaistega jälle korra nädalas korvpalli mängimas käima, sest Hiiumaa Spordikeskuses on nii äge!

 

Ülle – personalijuht

Coop Hiiumaa tööõnnespetsialist Ülle märkab ja hoolib. Lisaks igapäevatööle personalijuhina lööb ta alati kaasa kõikides teistes ettevõtte tegemistes: ühisüritustel, laatadel, kohvikutepäeval, väljasõitudel. Ta kuldsed käed olid abiks Käina Konsum/Ehituskeskuse avamisele eelnenud öödel ja päevadel, 500 jõulukingi pakkimisel koostööpartnerile ja pagaris vastlakuklitele mütside pähe torkamisel.

 

Ruta – kaubandusjuht

Ruta, kel töö lausa lendab! Ruta pühendumus, töökus, täpsus ja kiirus on imetlusväärne. Kõikides Coop Hiiumaa kauplustes on märgata tema tööd, sest Ruta on poodide ilme (kaas)autor. Ruta juhtimisel on valminud kaasaegsed ja stiilsed Hiiumaa Kaubamaja ja Käina Coop Konsum / Ehituskeskus.
Lisaks igapäevatööle jätkub tal alati energiat juhtida, kaasa mõelda ja osaleda ettevõtte ühisüritustel, laatadel või väljasõitudel. Ruta kätes töö lendab!

Vabal ajal armastab Ruta üle kõige enda koeraga jalutamas käia, nautida suviseid meresõite ja niisama jalutuskäike mereääres. Pere ja sõpradega koosveedetud aeg ning reisimine on Rutale väga olulisel kohal ning lisaks kõigele jõuab veel meie aktiivne kaubandusjuht käia suusareisidel ning nautida talisporti ka kodusel Käina lahe jääl.

 

Kersti – ostujuht

Hiiumaa Kaubamaja suurepärane kaubavalik on meie ostujuht Kersti pühendunud töö tulemus. Ta teab ilmselt kõike selle kevadistest trendidest ja moesuundadest ning on suurepärase stiilitajuga. Seisad nõutult riiulite vahel ja vajad kingisoovitust noorele või vanale kukele või kanale…Kersti teab täpselt ja kingisaajad on rõõmsad!

Juba 10 aastat on Kersti silmad pannud särama tennise mängimine, mida naine harrastab pea igal vabal hetkel. Suurt rõõmu ja armastust pakub Kerstile kaheaastane lapselaps Kristian, kellega koos kaovad kõik argised mured!

 

Coop Hiiumaa raamatupidamisosakonnas toimetavad just need 4 särasilmset naist:

Alla – pearaamatupidaja

Aastaid Coop Hiiumaa pearaamatupidajana töötanud Alla on täpsuse ja kohusetundlikkuse musternäidis ja töökorraldus on suurepärane. Alla on tööle rakendanud ettevõtte raamatupidamisprogrammi ja valdab põhjalikult teemat. Südamerahuga saab öelda, et ettevõtte paberimajandus on korras ja kindlates kätes.

Varje – Hiiumaa Köök ja Pagar finantsjuht, pearaamatupidaja

Hiiumaa Köök ja Pagar finantsjuht/pearaamatupidaja on töökas, nutikas ja kohusetundlik. Oma kannatliku ja rahuliku meelega on Varje suureks eeskujuks. Laatadel ja pop-up müügipäevadel näeme teda lisaks lahkesti meie pagarite meisterdatud pirukaid müümas.

Kerli – raamatupidaja

Raamatupidaja töös on Kerli pühendunud ja kohusetundlik. Aga hakkaja ja kuldsete kätega Kerli saaks hakkama mis tahes tööga: talgupäeval esiriisujana, vastlapäeval kuklite meisterdajana, kohvikutepäeval müüjana, laadpäeval õnneloosikeerutajana jne. Ettevõttesisesel koogimeisterdamise konkursilt tõi Kerli Hiiumaa Köök ja Pagar tootevalikusse imelise pohla-karamellikoogi. Olete seda proovinud? Soovitame soojalt!

Anneli – raamatupidaja

Sõbralik ja malbe Anneli haarab raamatupidamise nüansse lennult ja on palju aastaid olnud kaupluste paberimajanduse hea haldjas. Oma vaba aja pühendab Anneli oma perele, kus kasvab pisike kolmeaastane tüdrukutirts ning armas saksalambakoer. Anneli eesmärk on teha kõike seda, mis teeb ta õnnelikuks, pingutada enda soovide nimel, saavutada see, millest unistab ja hoida seda, mida kalliks peab.

 

Coop Hiiumaa kontori meespere:

Hillar – tehnilise teenistuse juht

Internet, külmikud, kassasüsteemid, arvutid, valveseadmed…Kui mõni masin streigib kutsume Hillari. Vahel juhtub nii, et asi läheb korda juba Hillari sammude peale. Hillar on kõige rahulikum inimene meie tiimis. Meenub meeskonna kärarikas suvekohviku ajurünnak, kus Hillar vaikse häälega lõpuks küsis: „Kas see projekt peaks kuidagimoodi ära ka tasuma?“

Kunnar – haldusjuht

Korda hindava, kohusetundliku ja täpse meeskonnaliikmena on Kunnari õlul kõikide Coop Hiiumaa arendusprojektide ehitustegevus, samuti sisustuse ja seadmete paigaldus.
Nii on Kunnari eestvedamisel toimunud päikeseparkide ehitused, Hiiumaa Kaubamaja remonttööd, Käina Konsum/Ehituskeskuse ehitamine ja sisustamine jne.
Tõenäoliselt tunneb Kunnar kõiki inimesi Hiiumaal ja nii on ta leidnud ehitaja Hiiumaa Toidu ausambale (Iweld OÜ), Hiiumaa pinkidele (Prosper Line OÜ), Pagarite Pargile (Hebe-Kai Kann) jne, jne. Lisaks sellele, et Kunnar teab kõiki, teab ta ka seda, kus nad elavad, sest just tema on meie e-kaubanduse operaator.