Hiiumaa esimesed Nutikassad ja iseteeninduskassad on avatud, ümberkorraldused Tormi Konsumis lõppevad 08.märtsil

posted in: Uudised | 0

Uue sisekujunduse, uute kaubalettide ja -külmikute ning laienenud tootevalikuga Tormi Konsumi taas-avamise ametlik kuupäev on 08.märtsil, kuid mitu nädalat kestnud ümberkorraldused Tormi on lõpusirgel ning enamik uuendustest juba valmis. Alates reedest, 03.märtsist on täies mahus avatud Hiiumaa esimesed Nutikassad ja iseteeninduskassad.

Nutikassa mugavaid võimalusi saavad kasutada kõik Säästukaardi või Säästukaart Plussi omanikud, kes saavad müügisaalis tooteid ülilihtsalt valida ja kauba kohe pärast käepärase puldiga skaneerimist ostukotti paigutada, kassas tuleb teostada vaid maksetoimingud ilma kauba teistkordset kassalauale ladustamist.
Lisaks Nutikassale on avatud ka kaks iseteeninduskassat, mis on mõeldud eeskätt väiksema tootearvuga kiiremate ostude jaoks.

Lisaks uutele kassasüsteemidele, kaupluse uuenenud sisustusele ning kaupade varasemast erinevatele asukohtadele vajab klientide jaoks kindlasti harjumist ka see, et riiulitel paiknev kaalukaup (näiteks puu- ja juurviljad ning salatibaari tooted) tuleb ise kaaluda, mille tarbeks on müügisaalis ka uued kaalud. Muudatus on eelkõige vajalik Nuti- ja iseteeninduskassade kasutamiseks, kuid lihtsustab oluliselt ka tavakassa tööd.

Perioodil 03.-11.märts on Tormi Konsumis lisaks kaupluse töötajatele teiste Coop Hiiumaa üksuste personal, kes tutvustab huvilistele uute kassasüsteemide eeliseid ning aitab esimese kasutuskogemuse saamisel.

Kohtumisteni Nuti- või iseteeninduskassas!

DSC_0002

DSC_0003

DSC_0013