Kohvikutepäev – Hiiu Pagaril Ratta All

posted in: Uudised | 0

Hiiu Pagari imemaitsvate ja ahjusoojade leibade-saiadega rõõmustasime paljusid Kohvikutepäeva külastajaid. Sellel aastal olid müügimeeskonna käsutuses kaks jalgratast ja 2 vähevankrit. Tööle pandi Coop Hiiumaa 6 esimest nutikassat! Kohvikutepäeva sortimendis oli 12 erinevat toodet: 5 leiba (lihaleib, pikkleib, plaadileib, Bruno leib ja Porgandi-kadakaleib), 2 saia (pikksai, Kohvilähkrisai), Odrajahu karask,  2 sorti küpsist (küpsis”Tähesära” ja kaera-jõhvikaküpsis), küüslauguleivad ja maitsevõi.

Hiiu Pagar tänab Kohvikutepäeva toodete valmistajaid Liid ja Marvelit! Suur tänu müügimeeskonnale, kuhu kuulusid: Pille, Varje, Alla, Kersti, Ülle, Ruta ja Kaja.

Suur kummardus kõikidele meie klientidele! Head isu!

 

Kohvikutepäev 2016

 

 

Nutikassa