Coop Lotoga võitis auto hiidlane, Anu Pielberg!

posted in: Uudised | 0

See oli 6. märtsil, mil Emmaste piirkonna liikmete koosolekul küsis soliidne vanahärra: „Kaja, kuidas selle Coop lotoga ikkagi lood on? Kas Hiiumaal on ka autot võidetud?“. Tol hetkel oli meie vastus see, et autot kahjuks pole tulnud, veel, aga me väga loodame, et kellelegi see õnn naeratab. Küll aga on tulnud pisemaid võite. Läks mööda vaid 2 päeva, kui saime ennelõunal teate, et Tormi poe klient on võitnud Coop Lotoga auto. Päriseks! Hiiumaal! Eriti suur rõõm oli selle üle, et auto võit Hiiumaale tuli samal päeval, mil on Tormi Konsumi sünnipäev. See oli parim kingitus, mis ühel kauplusel olla sai!

Täna, 14. märtsil, oli siiras rõõm, kui Tormi poe ees sai keskpäeval auto üle antud uuele omanikule – Anu Pielbergile. Anu on pikaaegne Hiiumaa Tarbijate Ühistu Liige ja tulihingeline kogukonna toetaja. Tormi pood on Anu kodupood ja meil on alati rõõm teda poes kohata. Aitäh, et oled meiega ja Coop klient! Nüüd on meil ka ehe näide saarel sellest, et Coop Loto on päriselt olemas ja Hiiumaal sõidab nüüd ringi tutikas Toyota RAV4.

Coop Lotos saavad osaleda kõik Coopi kliendikaardi omanikud, milleks on Säästukaart, Säästukaart Plus või Coop pangakaart.